Jag har sprungit sen barnsben

TJOHEEEEEJ!!
Ahah, jag är typ bara liiiiiteee hyyper just nu! Åt ett,två, tre... MÅÅÅNGA bokstavskex, ni vet dom som ser ut som bokstäver? :P aja så nu e ja skiiiiit hyper!!!!! :D hiohihihihih tittar på top model....... imorn ska jag fota i SKOLAN! YYAAAAYAYAYAYAYAYAYAYAY!!!! haha nu skaq jag sluta skriva ´såni inte tror att je e KNÄÄÄÄÄPP!!!

hiihi
PEACE AND LOVE!
//AminaMinaInaNaA!

Let me blow ya mind

Morsning korsning! (fan va detdär lät gubbaktigt!)
haha nää men denn morgon e jag på gott humör! vet inte vrf, kanske för att jag ska träffa en av mina kusiner idag o kanske se på bio? fast det blir typ yogi björnen elr Alfons Åhberg.... :S
hon e trots allt bara 2 år gammal :)

sitter o chattar med tova på facebook, hatat fb ibland för det LAGGAR! usch! :/

Ha en superdupermegafanatastisküberbra dag!
hihi puss

Sommar


hihi, bjuder på två smått "galna" bilder på mig själv! :)

Bamse miljonär!

Hej!
 runt ett idag skrev jag ett inlägg medel långt... och sen till min stora förtjusning stängdes bara allt! yippie! -.- skulle precis publicera inlägget men så hände det där, så jobbigt! '
Idag har jag ahft en tråk chill dag. Legat o typ läst heeeela tiden :)

Igår på lunchrasten stack vi t butrix o jag köåte en spargris som man bara kan öppna
med en konservöppnare! ha precis vad jag behöver! Nu ska jag bli miljonär!

det står streter kit- miljonaire för er som inte ser :)

 klicka för att göra bilden större...


btw är jag en björn som gått i ide o jag kmr ut till våren... hihi :) skyller på att det är orsaken till att jag inte bloggar så mkt :P

ha det bäst lingonhäst! (?)
;) <3


Snabbspolning!

Tjo!
asså vart har två dagar tagit vägen? Som om nån trycker in spola in knappen så det går über fort!!!
Nån somnhåller med? kanske inte.. ^^

Testa kickboxning... jag är såhääääääääääär trött! asså det va skitkul men jag är jätte trött av träningen, får se om jag ska börja... vi får se :)
ganska tråkigt inlägg detta blev, men ni får se hur jag ser ut just nu (har tvättat håret :p)

ha en superduper megashön fredag kväll/natt!
Puss!

hha bilden vart fett fail... men jag orkar inte bry mig ;)

Kaktus

Hej! Haft en seeg vecka bara skola, skola och åter... SKOLA!
Ha men nu blire ändring! ;)
Ska testa på en blandning av kickboxning o andra kampsporter i ett! Har även provat streetdance... Kanske har nämnt det? Minns inte :P

Jaja nu ska jag äta middag (tidigt?) haha
puss!

Veckans...

...Roliga händelse!
Vi gjorde en lek på klassmötet idag, vi skulle göra som en pjäs o agera efter det som läraren läste upp
från ett papper i "akt 2" Jag va kaktus o här kmr mitt stora ögonlick!

Jag: Står som en kaktus.
Läraren: Kaktusen blev trött o stack hem.
Jag ba: Va? ska jag bara gå ut? Medans jag o resten av klassen ba ASgarva!!!!!! :D

Låter roligare än vad det är, but trust me det va KUL!

Hoppas ni fick er ett skratt;)

(btw tittar jag på las vegas på tv)


^.^

Jag är trött. Ska sova tror jag, gud lördag o jag ska krypa ner i sängen med en bok o myyyyyysa!
HIhi, jaja ha en bra lördag kväl!!!
 (Ifag va jag på nacka gymnasium! Jag fullkomligt älska den skolan ;) men jag har ju 1½ år kvar tills jag ska välja! Sden va jag även på Marikas dans o modestudio idag o prova på streetdance! SKIIIITKUL! tror kjag ska börja på det ;)  )


Kul inlägg elr hur?? haha men jag srkievr imorn :) lägger upp lite bilder osv :)
Go natt! <3

:O

Hej!
Vet att det var jättelänge sen! Men jag har varit sjuk, o inte haft nått att skriva om... det e inte så kul att läsa tråkiga inlägg tycker jag :)
Menmen va i skolan idag helt ok börja nio slut tre :D
igår så var jag på öppet hus i Kunshomensgymnasium, ska inte välja än går bara i åttan men jag vill vara förberedd så jag inte väljer i sista sekund ;)
Igår kväll var det iaf internationella linjen (engelska) idag kl. 6 äre på svenska :)

Hoppas ni haft en bra vecka1
Kramish!

Heemmadaag

Asså det blir en hammadag.... Ska KANSKE plugga lite o göra en labb, räkna lite matte o så så jag blir lite ledig efter skoan nästa vecka, men vi får se :)
Assp jag vill att det ska hända nått! Vill åka på semester, där det är varmt, vill gå ut men inte i det här regn-snö vädret :/

Jaja, får väntra på sommarn o våren, när jag kmr t mamma ska jag ta lite bilder, finns inte så mkt i bloggen elr så tar jag helt enkelt gammla bilder från förra året ;)
HÖRS! <3

Okej, ett till inlägg :P

haha kolla på denna helt übersöta bil från google :) haha äälskar Disney ;)


Home? Home.

Hey!
Kom hem för en timmme sen, har sovit hos framor o farfar, tog lite bilder med mobilen, men jag orkar typ inte hitta sladden o föra över o alla skit... Är inte på så bra humör... :/ så jag ska kmr nog inte skriva nå mer inlägg idag, elr Kanska lägger  jag in bilder från mobilen... vi får se :)

Märkte att det blev många .... haha, hörs!

Jag är i Sahara, torrt så lång ögat når...

Hej!
Asså det händer inget just nu, det e lixåm bloggtorka.. finns inget att skriva om! :/
Min hjärna=torr, har lixom slut på ideer + som jag sa inget intressant händer... Eller jag glömde skåpnyckeln i hemma så jag var tvungen  att lägga minba saker i Lollos o fridas skåp... Smart jag e! Noooot
Sen så sjöng vi på Kemin! haha det va så hääääääääär roligt! :D C5H3(OH)3 haha, nu tror ni säkert jag e knäpp... men det ä jag inte ;)

Hoppas ni har det smått intressantare än mig ;)
Pöss!

Mina gamla naglar, ska fixa sånna när jag kmr t mamma :)

Vad tycks? :P

Veckans låt igen!

Haha, kör på veckans låt igen! I'am absolutely in löööv! haha
Låten heter Grenade o sjungs av bästa Bruno Mars!
Budskapet i löåten är wonderful och jag älskar hur den är "Lugn" i verserna och lite större tempo i refrängen! :D
här kmr den iaf! ;)
Tar med musivideon oxå! Tycker även den är väldigt bra :D


Min Coockie

Vill ha en hund. O den ska heta Coockie! :) Det ska va en medelstor hund som inte hårar och som komr vara den bästa hunden i världen! Det finns bara EN endaste, liten, skit, bajs, super duper dålig sak som står i vägen... jag är allergisk. JAG HATAR DET!!!!!!AAAAAAAA
Skolan idag va ok, jag menar som vanligt trööt, seegt o jag seegt! Ända kul idag var labben på no:n o det vi gjorde på klassmötet berättar imorn vad vi gjorde för vi hann inte klart...

ha det bäst!

I'm walking on sunshine

Idag skulle lilla jag gå ut en sväng till affären för attt köpa lite lunch. När jag går utanför porten så blir ja såhäääääär överraskad för att det är såååå varmt ute! O himlen var alldeles uderbart blå! Sen ser jag att snön som varit på gatorna har smält och fryst till is och tanken som for genom mitt huvud var: "Oj is, halt, måste gå försikitgt!" Jag klarar mig UTAN att ramla heeela vägen till affären som bara ligger på hörnet. Sen när jag 5 minuter senare går på samma väg hemm o tänker fan va najs att våren kommer! O då tappar jag balansen och ramlar men pecis innan jag for i marken fick jag tibx balansen o går försiktitgt hem igen med min mat!

Haha ganska onödig historia MEN jag har bara liiiiteee tråkigt :P
<3

You made my day!

Ville bara börja med att säga TACK! för alla fina kommentarer jag fåt på sisstone, blev jätteglad imorse när jag läste men jag hann inte skriva ett inlägg då :)
Har annars suttit hemma hela dagen, elr nu ljög jag :/ sprang till affären oxå en snabbis ;) haha
aja imorn börjar skolan :/ Ska börja en ny kille i klassen, så lite nyfiken är ja ädnå! sen så blir det ju jätte roligt att träffa alla kompisar! :)

Ha det bra så länge!
Peace <3 

Slut på friheten...

Hej!
På tisdag börjar skolan, yippie -.-
Haft ett helt ok lov men jag har inte gjort så mkt... Har sett på faecbook att det är några stycken som vart i USA... JAG VILL OXÅ DIT! har "bara" rest i europa o vart i Egypten, o det jag vill är att köpa converse i USA! DET E SKIIIT billigt o det finns massa roliga f'ärger o utseenden! Sen vill jag ju självklart se landet o så! ;)

Har ni varit i USA?
Kram!

Cosmonova-Antarctica

Ja, som jag skrev i förra inlägget så va jag på Cosmonva idag! Har ni varit där förut? Om inte MÅSTE ni besöka det! Är en super najs uppplevelse i sig! :) Det ända minuset var att jag får altid lite ont i huvudet när jag varit där, för det är så stor skärm och ibland blir det lite för mkt, men annars Ä.L.S.K.A.R jag det! För er som undrar ligge det i Naturhistoriskariksmuseet i Stockholm ;)

Aja, filmen var ganska bra, handlade om Antarktis (sydpolen) och man såg isen, djur o dom första upptäckarna i filmen :) Ibland kändes det som om man satt där i helikoptern eller simmade under isen med pingviner o sälar, det var helt FANTASTISKT! Dom blandade fakta men jag tänkte inte så mkt på det utan tänkte mer¨på vad jag såg :) så jag rekomenderar verklgen denna film! Kan även rekomendera dom andra filmerna som går på Cosmonova!
Betyg: 4/5

(kunde dock inte ta några bilder, för man får inte fota i Cosmonova)

Inredible GEEK!

Ja, asså sen ända sen 16.00 ar jag suttit o GEEKAT på... SIMS 3! Guuud vilken nörd jag e! haha nää men alla geekar i nått, typ playstation, xbox, läsa, photoshop elr i mitt fall.. Sims! Har inte spelat på asssssss längeee! Vart smått irriterad för familjen spela på vill jag att dom skulle få en flicka först, men dom fick först en kille sen en kille till och sen TILLSLUT fick jag en tjej... x3!! PRECIS, det blev TRILLINGAR! Shit jag kmr inte palla med det... haha
Och medans jag spelade lyssnade jag på radiostationen 101.9- elr Star! Blandad musik mest lite äldre låtar som typ 60-70-80-90 tal men även 2000 och dom nyaste låtarna! det är verkligen en blandning mellan himmel och jord! haha slänger in några låtar imorn orkar inte sitt nu o let -.- haha (va på cosmonova ida btw, skriver mer sen)

Hoppas ni haft en lite "socialare" dag än jag haha!
Vi ses...! <3

Chill

Det här blir ett tråkigt inlägg, meeen jag har inte gjort sp mkt idag. Hanna o Tova gick för en kvart sen o nu ska jag gå o tvätta håret... så med andra ord chill-dag idag :)
Ses

Hold My Hand

Har spelat in ett litet videoklipp! Hold my hand heter låten som ursprungligen Akon och Michel Jackson sjunger! Gjorode lite tabbar som jag hoppa att ni INTE märker, haha nää men hoppas ni gillar :D
<3



Kompensation för den ogjorda resentionen!


If you mess with MY friend,         Jag hatar när jag glömmer                  LOVE
you mess with ME to!                      vad jag tänkte på...! 

(eftersom texten blev för liten så den inte syuntes skrev jag den under bilderna, på bilden i högra hörnat står
det: "Hey! I am normal i promise, I just have my own way showing it!"
och i vänstra hörnet står det "Itäs the inside that counts.")

Hoppas ni gillade detta! Nästa gång ska jag fixa bilderna stärre och färre bilder ;)

PÖÖÖCSCH! <3

Brutet löfte...

okej, asså jag struntar i att skriva den där ressensionen om filmen "Skorpion"... För jag missade bitar i pausen o så... Men jag ska DEFFENITIVT hyra den o titta på HELA filmen ;)
Men nu sitter jag o fingrar på ett litet knäppt kollage som jag hoppas att ni uppskattar! :D

SE YA! <3

Kreativt musik-bak!

Okej för nån timme sen så geekade jag o min lillebror på Guitar Hero och nu bakar vi en kaka! fast inte vilken kaka som helst utan en färdig som man bar behöver blanda ihop! Smart va? Enda kruxet var att beskrivningen stod på...TYSKA! :S så jag satt rtyp i 30 minuter och översatte från tyska till svenska! Kul va? NOT
Aja bäst för den kakan att den blir gooooood!
Hahha, nää nu ska jag se hur det går för den ;)

HÖRS!


Ny favorit...

Har upptäckt att jag har en ny favo skådis! Michael Copon! Fast jag tycker mest om hnm för att han ser bra ut :)
Haha nää men jag sitter o tittar på "Skorpion" på TV6 där Michael är med... Ska skriva en resesion när den e klar.
Hittils GILLAR jag vad jag har sett av filmen :D vilket är ett bra tecken! Tycker att början på en film ska fånga ens intresse redan från början och sedan bli bättre o bättre, Vad tycker ni? Håller ni med mig?


Bild tagen från Google, tycker inte ni att han liknar en kille som spelar varulv?
Haha, ja menar ju så klart TAYLOR LAUTNER!
Här kommer en bild på hnm oxå ;)

Bild Google...

Whats the name of the game?

And you make me talk
And you make me feel
And you make me show
What I'm trying to conceal
If I trust in you, would you let me down?
Would you laugh at me, if I said I care for you?
Could you feel the same way too?
I wanna know..


(har lite Abba feber just nu^^)


Veckans låt...

...är inget mindre än "Lay all your love on me"! Skriven av Abba. Den verisionen jag lyssnar på är den från filmen "Mamma Mia" (En annan favo film ^^) Dom som sjunger är Amanda Seyfried och Dominic Cooper.


Film verisionen:


Orginalet:


Inception

En enkel idé kan vara ovärderlig eller livsfarlig i en framtid där brotten begås i den mänskliga hjärnan. Dom Cobb har en unik förmåga att stjäla information direkt från källan, när hans offer är som mest sårbara - i drömmen. När det gäller företagsspionage är Cobb en legend, men det är ett rykte som kostat honom alla möjligheter till ett vanligt liv och som håller honom på ständig flykt.

Nu har han erbjudits en chans att vinna sitt liv tillbaka, om han lyckas med ett sista jobb. För det krävs att han ska tänja gränserna för vad han kan för att lyckas med något ingen tidigare kunnat göra: plantera information i ett annat medvetande.

Men det som kunde varit en perfekt avslutning på en brottslig karriär blir en omöjlig utmaning att överlista en motståndare som verkar kunna förutse Cobbs varje handling. Ingen människa kunde varit beredd på det som väntar. Utom Cobb.

Denn film var verkligen JÄTTE bra! Från början ville jag inte se den för den verka obehaglig, men när jag väl såg den är det en av mina fvoriter just nu :D Rekomenderar den för er som tycker om spänning och lite fantasy!
Betyg: 10/10
Skådisar:

Leonardo DiCaprio  ♥
Ellen Page  (har varit med i bl.a "Juno")
Joseph Gordon-Levitt  
Ken Watanabe  (varit med i den "Siste Samurajen")
Marion Cotillard  (varit med i "La vie en ros", franska skådespelerska)
Tom Hardy  
Cillian Murphy  (varit med i bl.a "The dark Knight")
Dileep Rao  (varit med i "Charlie Valentine")
Tom Berenger  
Pete Postlethwaite  

Trailer:


Filmkväll!

jo idag så hade jag en liten filmkväll hemma hos mig! Vi åt middag, såg på Inception och A perfect getaway (igen)
Ska skriva en resention på Inception, har skrivit en tidigare på den andra filmen som ni kan hitta under Resentioner, elr klicka HÄR!
Kvällen i sig var helt najs! Kväll med cheyerna och bara slapp på lovet ;)
IMorn ska jag o brorsan avra barnvakter! :) ska bli kul
nu ska jag sätta mig o trixa lite :)

Pöösh!
(tog tyvär inga bilder)


Saknar gräset!

Asså vintern är underbar MEN.... Jag SAKNAR gräset, och värmen, shorts och linne och att slippa FRYSA!
Är det någon som håller med mig?

Gammal bild från i sommras
Gotland-Fårö-Raukområde


Skönhetstips- ögon

På denna kategori tänkte jag ge lite skönhetstips som jag hittat här o där!

Här kommer det!
Ni som använder ögonskugga kanske vet att iblanda är ögonskuggan lite "smulig" och när man haft det på ögat ett tag försvinner det? Nu har jag ett tips som hjälper er att få ögonskuggan att stanna kvar!
Den är dessutom jätte enkelt o billigt ;)
Jo man tar bara vanlig lypsyl (genomskinligt), och applicerar ett lager på ögonlocket! Då fungerar det som ett litet klister och det är dessutom lätt att ta bort!
Jag har testat och det funkar!
Mitt betyg: 5/5
Det funkar verkligen o dessutom är det billigt!


Lypsyl finns att köpa i vanliga mataffärer och kostar typ 20-25kr!


Besöksrekord!

ojojo, nu stiger det i statestiken! Hoppas det fortsätter så! NU E JAG GLAD!
idag va jag i Kaknästornet, tog bilder från tornet men det blev bara crapy! Man såg dessutom inte så mkt för det va så mkt snö! :O

Aja, gasnka trött nu men ska fixa en ny kategori nu ;)


Förändring!

Ni kanske har märkt att jag har gjort små förändringar på bloggen? Ny design, snö, en mouseover på profilbilden i meyn, ändrat på typsnitt och färger mm! Allt det detta med hjälp av FRIDA! Tack snälla söta du! ;)
Hoppas ni gillar det jag gjort! Ska försöka fixa så allt blir ÄNNU bättre...!
Sen ska jag oxå försöka "dra hit" lite fler läsare och nya ämnen o kategorier ska fixas i bloggen!

//Amina

bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1975459/skrattandevinden?claim=2seh7sbna7k">Följ min blogg med bloglovin</a>

Fotorunda i Karlbergsparken med Frida


Jag

Frida


Frida

Frida


Mitt öga, Älskar den här bilden!



Januari 1 2011

Hej!
Jag är irriterad! Har försökt i nsart vad? 1 TIMME med att göra bloggen bättre, men små förändrigar, som tex text i kommentars rutan, men nej nej det FUNKAE JU INTE!!!! Asså jag ger upp....

Hej då!
//Amina

2011- Ett nytt år tar sin början, ett till år har paserat som vi aldrig kommer tillbaka till


 
 Ville bara önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!
 Kommer ske lite förändringar här på bloggen, bara bra hoppas jag! ;)
 Ha det bra!
 //Amina <3


RSS 2.0